Porudžbine: +381 (0)22 551 194

  • Slika
  • Slika
  • Cveće
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Besplatna dostava

Besplatna dostava cveća
i cvetnih aranžmana na
kućnu adresu.

Svečani aranžmani

Cvetni aranžmani od
rezanog cveća za
sve vrste vaših svečanosti

Tužni aranžmani

Sve vrste aranžmana za
najteže trenutke u životu.
Suze, venci, buketi...

Cvećara Luxol Inđija

U životu mnoge se stvari izražavaju cvećem, jer cveće najlakše izmami osmeh, ali i suzu. Našim aranžmanima od najkvalitetnijeg uvoznog, ali i domaćeg cveća, nudimo vam se uvek na usluzi i u svim prilikama. Teško je kada nekog izgubimo i tada je cveće jedino koje može da govori o nekom, nama dragom biću. Uz stručno urađene aranžmane sa vašim željama i našim iskustvom, tu tugu i poštovanje pretvaramo u suze, bukete, vence i ostale cvetne aranžmane.

U našoj cvećari vršimo izradu svih vrsta cvetnih aranžmana, kako za one lepe i radosne trenutke, tako i za one teške momente u životu. Od aranžmana jedne ruže kao simbola pažnje ili zaljubljenosti, preko rođendana, godišnjica, krštenja i uređivanja poslovnih prostorija, pa sve do onih najblistavijih trenutaka u životu kao što su venčanja i uređenja sala za venčanje ili dobijanje prinova.

Naša najveća želja, a samim tim i naš najveći prioritet je da vi budete uvek zadovoljni i da se uz naše cvetne aranžmane setite svih trenutaka u životu koje vredi pamtiti. Jedan cvet ili aranžman u određenom trenutku nekad vredi više od hiljadu reči. Izrazite svoja osećanja uz naše cvetne aranžmane.